måndag 25 februari 2008

Håkan berättar inte för någon, men forte berättar gärna ALLT!

Announcement.

forte älskar Håkan.

Sedan en tid tillbaka har forte börjat följa en serie slaviskt. Det handlar om mänga. Det handlar om Beckmossen Boyz. En serie som skapas för tidningen Kamratposten (riktad till alla mellan 7 och 14). Okej, vi vet att vi inte tillhör målgruppen. Men vänta, vi kan förklara!

Beckmossen Boyz började 2006, då tecknades den av Kwok-Hei Mak med manus av Oskar Ekman. Serien kanske inte var något spektakulärt just då, men det är ju kul med lite fräscha grejor.

Storyn: I förorten Bleckmossen bor huvudpersonerna Amir, Emil & ... bruden. De löser mysterier. Och käkar mackor. Och hänger med medelålders män (bland annat Yaranaika-mannen!). Det är en ojämn, lite lustig serie som kanske inte har de där ingredienserna som gör en serie magisk, men... den har... eh.

Det finns en anledning att läsa den.

Detta är mannen, legenden. Eller, tja, det är mannen innan han blev legenden. Så här såg han nämligen ut under Kwok-Hei Maks styre, och trots att han ser helt okej ut, saknar han det där... lilla... uhm...


ÅH JAJAJAJAJAJAJA HÅKAAAAAAAAHAHHAAHAAAAANNNN.
Seriöst. Man måste beundra en man som är cool nog att tala om sig själv i tredjeperson. Vi älskar honom. Detta är Håkans andra uppdykande under Carolina Ståhlbergs penna, och han har haft en viss roll i serien innan, men det var inte förrän nu som han blev HÅKAN.

Det som visar att Håkan är här för att stanna är dock hans skumma förhållande till Emil. Visst, Håkan är skolans mobbare, det har vi fått planterat innan. Men mobbare går ofta på sina offer för att visa sin maktposition inför andra. Håkan konfronterar oftast Emil när det bara är... han... och Håkan(...och wolverine!) .

I alla fall. Saker händer, en maffiakung med en skum tatuering samt en KGB (!?! WTF)-agent dyker upp, och SEDAN...

DUN-DUN-DUN-DUUUUUN! Och EMILS MORSA. Hubba-bubba!

Vad detta innebär, är så komplett, att vi inte kan visa det här utan att bryta mot upphovsrätten. Därför kan ni läsa hela uppslaget som följer här (men läs gärna hela serien!).

Sedan följer drama och brödrakärlek. Eller någon slags kärlek är det, i alla fall.

Vi älskar Håkan.

Efter det här lyckades dock bruden lista ut något sätt att aega Håkan(fyfaaan asså. Fan vad taskigt) och forte blev riktigt rädda att det skulle vara slutet för vår hjälte. Men sedan blev allt förlåtet, för han dök upp igen! Men... vad gör han?

Apropå ingenting;
...Han... bär helt oprovocerat iväg Emil. Han utger sig för att tala med Amir men... ja. Det verkar helt klart bara varit en ursäkt för hans egentliga mål. Sätta sig tillbaka på sin rättmätiga plats i Emil som seriens kung.

Vi älskar Håkan.
Nu ska vi göra sextio olika färgkodade Livejournal-banners med Håkan-motiv, lägga upp youtube-videos där vi förklarar vår kärlek, samt en Geocities-shrine med blinkande GIF:ar.
Och vi skiter att vi bor i andra hand. Nu ska vi sätta upp Håkan över alla väggar i hela lägenheten, i gigantiskt format.


Håkan, mannen Emil vill ha.
Håkan, mannen forte vill va'.

12 kommentarer:

Jenny sa...

OMG, Håkan verkar vara helt awesome XD Jag får nästan ta och kolla in serien.

Markus sa...

Alltså, ärligt talat. Jag vet att jag vill svara på det här inlägget. Men... Det går liksom inte. Det är självbevarande. Det lyckas helt enkelt ge ljus åt flertalet av de komponenter som "Markus Humor" består av, åtminstone några av de viktigaste från förra hösten.

Jag tror det var allt.

Föresten, om ni fixar Håkan-tapeter... Kan ni fixa några extra rullar åt mig? Jag är trots allt Man. Det är viktigt med att ha
1. Bra Manliga förebilder
2. Bra Män att se upp till
då.

Det är inlägg som det här som gör att man fattar varför man gladerligen sitter i träsket.
/Ett långt och lyckligt liv

Stef sa...

BORK BORK BORK

Mikey sa...

"visa nu för Håkan..."
WTF! Om jag bara hade vetat vad jag missat för att jag inte läser KP...

AT73 sa...

Det var tur att det blev en ny tecknare, annars hade Håkan fått leva sitt liv i ett allt för blekt sken.
Men nu är det andra bullar!

tomas sa...

Håkan... är det något stereotypt skurknamn?
Hoppas Håkan snor hans flickvän.

Stef sa...

Emil har ingen flickvän. forte hoppas att Håkan snor Emil. Hårt. :D

Laio sa...

...Hahahahah! XD *håller tummarna med Forte*....Håkan (Bara namnet...Cracks me up! Att han sedan påminner iaf mig lite om en av de hetaste karaktärerna i spelet Togainu no Chi gör inte saken mindre underbart roande! )...Han verkar ha allt för kul med Emil! Pure priceless! WIN X3

Axl sa...

Jag blir alldeles glad när jag ser att det här landet kan klämma ur sig begåvade serieskapare. Håll ribban och flaggan högt. Jag kanske borde börja läsa KP igen, fastän jag är trehundra år gammal.

Ella sa...

HÅKAN! :D :D :D Just nu sitter jag gu faktiskt och ritar honom ;] Alla vill ha Emil och Håkan i slutändan (helst så snabbt som möjligt), det är inte en hemlighet.

Ni vet att ni vill det, EmilxSiri-fangirls!!!!

Ztorma sa...

ALLA vill ha Håkan med Emil. ALLA. Och nu är Håkan...Ja HÅKAN. Och han är roligast att rita fanart av. xD Men helt seriöst och jätte allvarligt nu då, hur kan man inte avguda en snubbe med LILA HÅÅÅR?! <3 *drool*

Kitsu sa...

Jag vet jag är lite för gammal för Bleckmossen men jag älskar Håkan x Emil. Speciellt dedär när Håkan snor Emils klocka och grabbar tag om Emils käke. GO HÅKAN!(och gud vad emil kan rodna =3=)