fredag 14 mars 2008

Re: announcement

Vi fick ett underbart svar i mailboxen förra veckan:

Hej!

Kul att ni gillar Håkan, det är ju lite...hmmm... ja, nåt är det i alla fall mellan honom och Emil. (om mail fysiskt varit möjliga att ligga i säckar så hade vi haft en hel del av dem fulla med brev om Håkan och Emil vid det här laget.) Eftersom jag är med och skapar historen, inte bara tecknar, så får jag inte uttrycka mig alltför klart men, KP är lååångt mer liberal än vad många tycks tro... Och Oskar som skriver manuset gillar att göra vad läsarna tycker att vi borde så med tanke på den mailstorm Håkan alltid skapar... vet vet? (Även killar tycks älska Håkan...Och då menar jag inte bara killar som gillar killar)

Jag har inte sett nån slash av dem men å andra sidan brukar folk vara rädda för att ägarna av karaktärerna ska bli arga så de brukar gömmas rätt friskt. Har sett en del fanart (helt oskyldig) och några få fanfics (Oxå oskyldig). Allt är okej att göra så länge man inte tar betalt för det, fanfic/slash/fanart åt folket ska var gratis. Så det e bara att köra på!

(...)

Hare gött!
//Carolina

Hon sade även att det kommer att finnas vykort och posters tillgängliga på SPX, åtminstone ett med Håkanmotiv. Åh.

Hjärta hjärta hjärta
EDIT:
Åh gud åh gud åh gud!!! DET HAR KOMMIT NYA AVSNITT! GÅ OCH LÄS NU NU NU!!

LYSTRING.
forte älskar Håkan.
Om ni älskar forte, köp Håkan-
merchandise på Small Press Expo!I NÄSTA AVSNITT: forte VS. Schlager.

6 kommentarer:

Markus sa...

"LYSTRING/.../"
Och det gör jag ju. Såklart.

Anonym sa...

Håkan, Håkan...

Gabbi sa...

Gah!
Ni har gjort mig till en Håkan-fangirl!! XD
Nu har jag inget annat val än att shoppa lös på SPX X3

Servidores sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Servidor, I hope you enjoy. The address is http://servidor-brasil.blogspot.com. A hug.

Anonym sa...

Tack for intiresnuyu iformatsiyu

Anonym sa...

Jag planerade egentligen att diskutera ditt blogginlägg är otroligt realistiskt. Jag väljer att höra något helt nytt med det här på grund av att jag verkligen ge samma plats inom min USA under denna fråga så detta specifika hjälpa?? S alla gott. Jag kunde en ordentlig titt om ämnet plus märkt ett stort antal bloggar, men i motsats till det. Tack för att avslöja så mycket inuti din hemsida.