onsdag 12 september 2007

Festklotter

forte går på fester med andra serietecknare. Stef brukar ha med sitt block. Stef brukar lägga upp en ny sida på blocket och ett gäng tuschpennor. Inga ord behövs innan handling sker.

Först börjar vi med resultatet från Cigaretts senaste releasefest. forte var där, och några andra begåvade tecknare likaså. Först lite randomklotter.

Sedan kom det en självbiografisk klotterserie.
Igår frågade Tomas i Serieettan en annan serieetta om de inte skulle gå ut och ta en öl. Sedan tänkte de, varför inte fråga fler? Tillslut var både alla ettor och tvåor inräknade. Och det blev en utomodentligt trevlig kväll. När sällskapet satte sig på Golden drog Stef fram blocket. Och först blev det en randomsida:
Sedan blev det en stafettserie:

Och... något annat.
Och sen började alla rita könsorgan... Lisa var den enda kvinnan som ritade fitta, och Stef fick (som vanligt) skrämda reaktioner på hur bra hon är på att rita penisar.

Tilläggas kan att det även ritades flitigt på servetter. Men vi orkar inte scanna dem. ;)

I övrigt verkade några av Lisas klasskamrater fått för sig att Stef var något slags underbarn som lyckats gå två år på Serietecknarskolan i Hofors, samt ett år som arbetslös, och nu på Serieskolans etta: blott 20 år gammal! (Svar nej, både Stef och Lisa är 22. Samma bakgrund, omvänd ordning)


Vi kan tyvärr inte skriva ner alla som medverkade på tecknandet. Dels var vi båda på örat och märkte helt enkelt inte vilka som ritade. Sedan har vi inte lärt oss alla namnen ännu. Detta ser vi på forte dock inte som en svaghet. Åh nej. Vi gör det medvetet för att livet ska bli mer överraskande!

6 kommentarer:

Chu sa...

Låll! Tack för lucköppningen:)

Elin J sa...

JAG VILL GÅ I SKOLAN IGEN!
Cocks!

Men kul att ni trivs;)

Anonym sa...

Hehehehe...
RJ

Tanja Suhinina sa...

Jag ♥ fourchans URL på könsorgansbilden.

Anonym sa...

Hahaha! Najs! :)

Tomas Lif sa...

haha!
roligt!
mera öl på golden btw! måste styras upp!
^^